THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009. március 18., szerda

SEGÍTSÜNK!!!!!!






Ismét egy kisgyermek illetve az ő anyukája kér segítséget a mielőbbi gyógyuláshoz!Szeretnék segíteni illetve megkérlek benneteket,hogy ha tudtok akkor ti is adjátok közre az alábbi néhány sort,amit Krasznai Krisztina ,a kis Inez anyukája küldött nekem e-mail-ben!Szia,

Alábbaikban küldöm Neked a levelet, amit az adománygyűjtés céljából írtam a barátaimnak és ismerőseimnek. Valamint a Barbar Alapítvány adatait, aki Inez számára gyűjti az 1%-okat, valamint a céges adományokat.
Kérlek szépen, ha lehetőséged van rá, továbbítsd isemrőseidnek.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Kriszti



Inez a kiscsoportos óvodások felhőtlen életét élte november utolsó hetéig. Soha nem volt beteges, életvidám, okos, gyönyörű kislány.
November végén fáradságra panaszkodott, és párszor hányt. A háziorvos emésztőrendszeri vírusra gyanakodott. De pár nap alatt rosszabbul lett. Sem a Bethesda sem a Madarász utcai Gyermekkórház nem végzett el rajta értékelhető vizsgálatot közel egy hétig!
Nov. 30-án reggel már nem tudott beszélni és a szemét sem tudta kinyitni. Ekkor küldtek CT-re a Heim Pál Kórházba.
Itt 7 cm-es jobb homloklebenyi daganatot állapítottak meg, és már rohammentő vitt minket az Amerikai úti Idegsebészetre.
Mivel vasárnap volt, senki nem törődött velünk...Azt mondták, szerda előtt nem fogják műteni. Minket hazaküldtek.

Az éjszaka folyamán kómába esett és lebénult. Ekkor életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A tumor kivételkor 13cm-es, férfiököl nagyságú volt.

Inez nagyon hamar regenerálódott, a mozgása és a szeme is szépen javult. sajnos egy hét múlva jött a rettenetes hír, hogy a daganat rosszindulatú.
PNET-et (primitív neuroectodermális tumor) diagnosztizáltak nála. Ez az egyik legrosszabb indulatú gyermekrák, alattomosan és rendkívül gyorsan terjed.

Azonnal átszállították a Tűzoltó utcai II. Gyermekklinikára, ahol a neuro-onkológián haladéktalanul megkezdték a kezelést. A protokoll 2 évre szól...
Válogatott kínzásokat tartalmaz, kemoterápiát, gerincvelőbe adott kemoterápiát, teljes idegrendszeri sugárkezelést, csontvelő átültetést...mindezt 4 évesen...

Teljesen átalakult az életünk. Igazából csak vele foglalkozunk, megpróbálunk minden lehetséges gyógymódot, táplálékkiegészítőt,mindent...MINDENT!

Így amellett, hogy idegileg és fizikailag tönkremegyünk, lassan anyagi forrásaink is elapadnak. Be kell-e mutatnom a magyar "ingyenes" gyógyellátást...?

Arra kérek mindenkit, aki egy picit is át tudja érezni a helyzetünket, és lehetősége nyílik rá, segítsen. Minden forint számít, hiszen értékes gyógyszereket és krémeket tudunk venni rajta, amihez máshogy sajnos nem tudunk hozzájutni.

Telefonszámom 0620-9573-440, bármikor szívesen állok rendelkezésre minden kérdéssel kapcsolatban.
E-mail: krisztina.krasznai@bancopopolare.hu


Számlaszám:
Kamarás-Krasznai Krisztina
Banco Popolare Hungary Zrt.
14700002-00102100-01013014

Őszinte köszönettel:

Kamarás-Krasznai Krisztina

0 megjegyzés:

Rendszeres olvasók