THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009. január 4., vasárnap

Vízválasztó...

Kezdődik a HARC...
Az előzmények ,Petra a nyarat az apjánál töltötte.
Szeptember óta azonban egyszer sem ment,, a
,miértet nem feszegetem ,tizenkét éves lévén ,már tud dönteni,és ha nem akar menni biztos van oka (bevallom örülök neki,hogy maga döntött így)!
Tegnap ideűllított az exem bnője,hogy jött a kislányért,mire közöltem ,hogy programja van,valamint nincs kedve menni.
Ekkor Maci(ez a beceneve,de inkább grizzly )kijelentette,hogy nem érdekli ,szervezze át és kapkodja magát mert ő nem ér rá várni.
Elpattant bennem valami és közöltem,hogy márpedig a gyerek nem megy ,az előbbi okokból kifolyólag,ráadásképpen és sem engedem (azért sem).Ezen felháborodott és közölte ,hogy itt befejezte ,ők többet nem jönnek a gyerekért és egy fillért sem adnak rá.
Ami ezt a mondatát követte azt itt nem írnám le...(hozzáteszem nem vagyok pénz éhes,de a gyerektartás nem kegy és mivel van vagyona a tetűnek ,így igenis elvárom,hogy ,ha már mint apa és ember nem tud semmit nyújtani,legalább anyagilag támogassa gyereket.)
Apa felhívta az exemet és felvázolta a lehetőségeit (jól ismerik egymást ,üzlettársak voltak ,tehát az ex tudja ,hogy Apa nem viccel)
Az abberált barom ,pedig kijelentette,hogy Apának semmi köze a gyerekhez (8éve élünk
együtt és becsületesen neveli a kislányt )és hogy ne mi akarjuk eldönteni,hogy a gyerek hol érzi jól magát,stb ,stb.
Szó-szót követett és arra az elhatározásra jutottam,hogy megteszem ,amit 8 évvel ezelőtt kellett volna .Jogi útra terelem a dolgot (ez persze nem zárja ki hogy
bezsákoljon egy oltári verést is )
Két észjátszó ,buta állat (az exem 48 a csaja 24 éves és 8 éve vannak ők is együtt,tehát .......) a rövidebbet mindenképpen ők húzzák.
Nagyon régóta ért ez,de amennyire tudtam inkább kerültem a konfliktust,nehogy a kislány sérüljön ,de ezek után .....

(Jövök majd a Karácsonyi beszámolóval is )

Myspace Graphics

1 megjegyzés:

k.kata írta...

Na hellóka! Milyen szép csilli villi lett a blogod. Talá ezen dolgoztál eddig? hihi Sajnálom hogy az exed ilyen gyöpös, és remélem megkapja ami jár neki. Elég szomorú, hogy nem tuddja, hogy a gyereknek ad, és nem pedig neked. puszika nektek. k.kata

Rendszeres olvasók